O nama

mojaklopa.net vam donosi pregled restorana i ugostiteljskih objekata koji dostavljaju hranu. Osim osnovnih informacija kao što su broj telefona, adresa, radno vrijeme i vrijeme dostave, možete pregledavati i jelovnike ponuđenih restorana te slagati svoje narudžbe. Nakon odabira jela potrebno je telefonom kontaktirati restoran i realizirati svoju narudžbu.
Obzirom na sveprisutni internet, vjerujemo da ćete vrlo lako odbaciti “brdo” letaka koje ste do sada koristili i zamjeniti ih s jednom internet stranicom! S vremenom će se baza proširivati a stranica će se dopunjavati i dobivati nove mogućnosti i opcije. Što će se sve dodavati također ovisi i o Vama: ne ustručavajte se poslati nam komentare, i pozitivne i negativne, nije bitno, sve nam je od pomoći! Bili bi Vam vrlo zahvalni!
Cijene u prikazanim jelovnicima i izračun koji ćete vidjeti u košarici ne moraju biti potpuno jednake cijeni na računu koji će vam dostavljač ispostaviti. Razlika može nastati zbog promjene cijene jela i trenutne neažuriranosti jelovnika, dodatnog obračuna dodataka na jela ili pak nekog posebnog popusta (bonusa) kojeg ostvarujete u odabranom restoranu. Preporučamo da prilikom telefonske narudžbe svakako provjerite ukupnu cijenu koju ćete platiti.

Svi podaci navedeni na ovoj internet stranici su prikupljeni iz javno dostupnih izvora te se prikazuju u najboljoj vjeri kao točni podaci. Ti podaci ne moraju uvijek odgovarati stvarnim cjenama pojedinih ugostiteljskih objekata.