Svi ugostiteljski objekti sa dostavom hrane u Varaždinu

Gladni ste, nemate baš previše vremena a htjeli bi nešto na brzinu naručiti i pojesti? Čak ste imali negdje i one letke s ponudom gableca….ali tko zna gdje su i koliko su stari!?! Uzdate se u internet jer najvjerojatnije restorani imaju ponudu gableca na netu… valjda…. ili možda….. ako i imaju – nemaju svi….. Da se ne bi Vi s tim previše opterećivali, tu je mojaklopa.net!
mojaklopa.net Vam, na jednom mjestu, donosi pregled restorana koji dostavljaju hranu. Osim osnovnih informacija kao što su broj telefona, adresa i radno vrijeme, možete pregledavati i jelovnike ponuđenih restorana te slagati svoje narudžbe. Vaše narudžbe će biti prikazane u obliku košarice sa izraženim pojedinačnim cijenama te ukupnom cijenom. Košarica je, za sada, isključivo informativnog karaktera pa ćete nakon odabira jela telefonom kontaktirati restoran i realizirati svoju narudžbu.

Cijene u prikazanim jelovnicima i izračun koji ćete vidjeti u košarici ne moraju biti potpuno jednake cijeni na računu koji će vam dostavljač ispostaviti. Razlika može nastati zbog promjene cijene jela u restoranu i trenutne neažuriranosti jelovnika, dodatnog obračuna dodataka na jela ili pak nekog posebnog popusta (bonusa, npr. naruči pet – dobiješ šest) kojeg ostvarujete u odabranom restoranu. Iako situacije s razlikom u cijeni moraju biti spomenute, najiskrenije vjerujemo da ih neće ni biti.

Ponuda i sadržaj stranice će se redovno proširivati pa Vas pozivamo da nas i lajkate :). Svaki prijedlog, upit, komentar, pohvala ili kritika su dobrodošli. Javite nam putem kontakt obrasca, cjenimo Vaše mišljenje!